Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local de Vilafranca farà controls d’alcoholèmia del 15 al 23 de desembre

La Policia Local de Vilafranca farà controls d’alcoholèmia del 15 al 23 de desembre

És una acció que s’emmarca dins del seguit de campanyes que du a terme la Policia Local al llarg de l’any i que de cara a aquestes festes se centrarà en els controls d’alcoholèmia.

Durant l’any la Policia Local desenvolupa, seguint les directrius del Servei Català de Trànsit, diferents mesures de vigilància i control que tenen com a objectius específics: la contenció de conductes i accions no segures dels conductors imprudents o temeraris; l’anticipació de les actituds i accions de risc d’aquests, sobretot les referides a la velocitat inadequada; les alcoholèmies: no ús o ús inadequat dels cinturons de seguretat i sistemes de retenció infantil i, per últim, la contenció de les actituds o accions insolidàries dels conductors i conductores, com ara els estacionaments en indrets on visualment siguin un obstacle que pugui crear risc afegit a la circulació, l’estacionament en passos de vianants, en doble filera o a les voreres.

Seguint amb aquesta planificació anual de campanyes coordinades d’àmbit territorial català, del 15 al 23 de desembre la Policia Local de Vilafranca durà a terme controls d’alcoholèmia i drogues a diferents hores i indrets de la ciutat.

Es considera delicte contra la seguretat viària conduir un vehicle a motor o ciclomotor sota l’efecte de l’alcohol, i en tot cas, quan es superi la taxa de 0,60 mil·ligrams per litre d’aire expirat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: