Diumenge, 29 de Gener de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La dissenyadora Maria Prats presenta l’associació ‘Omplim un món de colors’ amb una desfilada

La gala tenia l’objectiu d’animar altres emprenedors en les seves primeres etapes.

La Maria Prats és una jove penedesenca amb diversitat funcional que va rebre el suport i l’assessorament del Servei de Creació i Consolidació d’Empreses del Consell Comarcal per a la creació, l’any 2019, de la seva empresa, Colors Disseny. Com a dissenyadora gràfica, estampa els seus dissenys en roba i complements per a la llar. Posteriorment, Prats va participar al programa SOS Mentoring, de la Diputació de Barcelona i l’entitat Autoocupació, per reactivar el seu projecte en època de pandèmia. Gràcies a aquest suport, l’empresa s’ha expandit fent multitud de productes i, amb la seva família, Prats ha fundat una associació sense ànim de lucre per ajudar les persones amb diversitat funcional.

Tota aquesta història va tenir aquest dimecres al Consell Comarcal un punt àlgid amb la desfilada de roba i complements dissenyats per Prats, que va comptar amb la col·laboració de la gent de Mas Albornà i la presència del Mag Lari com a padrí honorífic de l’Associació Omplim el Món de Colors.

La gala tenia l’objectiu d’animar altres emprenedors en les seves primeres etapes.

Penedès TV va enregistrar íntegrament l’esdeveniment i l’emetrà durant la programació especial de Nadal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: