Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 10K Vilafranca, a punt d’esgotar inscripcions, a més de 30 dies de la seva celebració

Aquest dilluns tenia lloc la presentació de la 12a edició de la cursa, que tornarà a Vilafranca el proper 29 de gener. A hores d’ara el nombre d’inscrits voreja els 1400, prop del límit de 1500.

No ens trobem encara ni a un mes de la celebració de la 10K a Vilafranca, el proper diumenge 29 de gener, però el ritme d’inscripcions fa preveure que aquells que vulguin participar s’hauran d’anar afanyant.

Durant la presentació de la 12a edició de la prova, es va parlar de les xifres concretes. A hores d’ara, prop de 1400 inscrits. Un nombre molt proper al límit de 1500. Des de Fondistes Penedès, coorganitzadors de la cursa, confien en arribar als 1500 abans d’acabar l’any.

El circuit, homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, ha patit certs canvis, amb l’objectiu de millorar la seguretat dels corredors. Enguany, en lloc de passar pel c. Tossa de Mar, es farà pel c. Montblanc cap a Amàlia Soler, Santa Digna i av. Barcelona. I en lloc del c. Comerç, s’anirà pel c. Papiol, Dr. Zamenhof, Pere Alagret, Cid i de nou av. Barcelona.

Durant la presentació també es va parlar de la Mini 10K solidària, que es farà el mateix dia i tindrà com a destinatari Special Olympics Catalunya. Es preveu una participació màxima de 1.000 persones, en aquesta cursa d’1,3km.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: