Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es presenta al Consell d’Alcaldes l’Estratègia d’ocupació i de desenvolupament econòmic

Es presenta al Consell d’Alcaldes l’Estratègia d’ocupació i de desenvolupament econòmic

Aquest dijous s’ha celebrat una reunió ordinària del Consell d’Alcaldes de l’Alt Penedès al Centre d’Interpretació de la família Desvalls i l’Arxiu Nacional de Catalunya ubicat a la Finca Viladellops.

La sessió tenia un únic punt a l’ordre del dia: la presentació dels reptes i els objectius de l’Estratègia territorial d’ocupació i de desenvolupament econòmic de l’Alt Penedès, una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Vilafranca i el Consell Comarcal en la qual hi han participat prop de 100 persones de 36 institucions diferents.

Joan Manel Montfort, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, i Cristina de la Cruz, consellera d’Empresa i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, van explicar els dos grans motius pels quals s’ha elaborat aquesta estratègia: primer, perquè cada cop més la capacitat i la possibilitat de presentar projectes a les diferents línies de subvenció resten condicionades a l’existència d’estratègies territorials, i segon, perquè la concertació en polítiques d’ocupació i desenvolupament econòmic és una manera de treballar que els ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal ja fa temps que estan portant a la pràctica per optimitzar recursos i multiplicar resultats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: