Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons viuen amb intensitat el seu 63è aniversari, que clouran amb l’actuació al Casal

Els de la faixa verda volen fer, entre d’altres, dues escales de 9 simultànies, dues pires 5×5, dos 3de6 i dos pilars de 5

Els Falcons de Vilafranca estan immersos en la celebració del seu 63è aniversari, que va començar fa uns dies amb el pregó de Maria Angels Sol, va seguir amb la jornada de tastos de vermuts i cassoles i també va tenir lloc activitats per a la canalla.

A més, ahir dimarts dia 6 de desembre es va dur a terme el tradicional i popular rally falconer, que va tornar a posar a provar les habilitats dels 34 equips participants, que van esgotar totes les places disponibles en tan sols una hora. Els vehicles havien d’anar disfressats amb algun símbol que fes referència a la Reina d’Anglaterra. Com sempre, els grups havien de superar diverses proves que es van dur a terme en diferents punts de la comarca.

El colofó de l’aniversari falconer serà demà dijous, dia 8 de desembre, amb la tradicional actuació al Teatre Casal amb els falconers i exfalconers. Les seves previsions són molt bones.

La colla està molt satisfeta amb el desenvolupament de l’aniversari ja que han esgotat les places de tots els tastos, també les del ral·li i creuen que això vol dir que la gent està molt implicada en totes les activitats que organitzen tradicionalment durant aquestes dates els de la faixa verda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: