Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca tanca el 2022 aquest diumenge visitant l’Hospitalet, rival per la permanència

L’equip de Cristian García acaba la primera volta de lliga amb el duel contra l’Hospitalet, en l’últim partit de l’any (diumenge, 12:30h, en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV)

Aquest diumenge a partir de les 12:30h el FC Vilafranca acomiadarà l’any 2022 amb l’últim partit de la primera volta del campionat del grup 5 de Tercera Divisió.

Arribats a l’equador de la temporada, els penedesencs es troben fora del descens i buscaran tancar l’any amb una victòria que els donaria un important coixí respecte les 3 últimes posicions de la taula. Ara mateix 3 punts sobre el Sants, primer equip en descens.

Un triomf diumenge permetria els de Cristian García avançar l’Hospitalet a la classificació i poder acabar l’any en zona tranquila.

Sumar 9 dels últims 15 punts han impulsat el degà fora del descens. Victòries contra rivals directes com Sants i Badalona i empats contra contra San Cristóbal i diumenge passat contra el Sant Andreu. L’optimisme s’ha instal·lat a Vilafranca: tres porteries a zero i només dos gols en contra en els últims 5 partits, en què l’equip no coneix la derrota.

De cara al nou any, l’entrenador ens parla dels propòsits i objectius pel seu equip.

Aquest cap de setmana el Vilafranca sembla que sortirà del túnel pel que fa a les lesions, que han perjudicat l’equip en la primera meitat del curs. Tot apunta als retorns de l’home gol David Toro, el també davanter Ashot i un dels noms propis del vestidor com Eric Via.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: