Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El projecte ‘+música’ arriba enguany a 8 centres d’ensenyament i a prop de 3.000 alumnes

Aquest dies previs a les festes de Nadal s’estan fent a les diverses escoles implicades en el projecte els primers concerts de l’any, amb els aprenentatges del primer trimestre.

Aquest curs hi ha set escoles de primària i un centre de secundària implicats en el projecte. Una iniciativa municipal que es va posar en marxa l’any 2016 amb tres escoles. L’ajuntament acompanya als centres durant 4 anys amb el suport de la cessió d’instruments i professors de l’escola de música per fer arribar l’aprenentatge d’un instrument a tots els alumnes.
La regidora d’Ensenyament , Xell Montserrat apunta que la valoració en aquets sis anys és molt positiva.
És sorprenent la qualitat dels concerts que s’han pogut escoltar aquests dies, en els quals hi participaven alguns alumnes que només porten tres mesos d’aprenentatge. Montserrat recorda que l’objectiu principal és fer arribar les qualitats que suposa la dedicació a un instrument, la constància, l’esforç, la concentració. I fer-la arribar a tots els alumnes per igual.
Aquest curs participen en el projecte +Música les escoles Baltà i Elias, Mas i Perera, Pau Boada, Sant Josep, Estalella i Graells, Dolors Piera, el Sant Ramon, a més de l’institut Milà i Fontanals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: