Diumenge, 29 de Gener de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca es queda amb la mel als llavis a Arenys (5-2)

El Patí tindrà la oportunitat de puntuar contra el Sant Cugat abans del derbi de dissabte contra el Noia.

El Patí Vilafranca segueix a zero. L’estrena de Toni Aranda al capdavant de l’equip es va saldar amb una nova derrota, per 5-2 a la pista de l’Arenys. Una nova derrota cruel per un equip acostumat als ensurts aquesta temporada, i que ahir va somiar amb puntuar per primera vegada, però que segueix cuer.

Una jornada més el Vilafranca no va trobar la manera d’aprofitar per colpejar primer. Pablo del Rio i Arnau Ribas disposaven de dues directes que no van agafar porteria, i a un minut i mig pel descans, l’Arenys castigava amb l’1-0 de Marc Puigvert.

L’inici del segon temps va ser un malson pel Patí, que es va arribar a veure 3 per sota, després dels gols de Lluc Vila i Puigvert.

Amb el 3-0, en un partit crucial per dos conjunts, que perseguien la primera victòria de la temporada, el Vilafranca va tirar d’orgull. A 10 pel final, Arnau Güell retallava diferències pocs segons després d’entrar a pista.

I a 5 pel final, Villares situava el Patí a només un gol.

Després de somiar amb sumar els primers punts, l’esperança es va convertir en desencís. A 1:45 per acabar, Gerard Oviedo disipava les opcions dels penedesencs, que acabarien per desapareixer a 20 segons pel final amb el cinquè, de Lluc Vila, instants després que Pau Romagosa aturés una directa.

Amb poc temps per tancar les ferides, dimarts a les 21h, el Patí rebrà la visita del Sant Cugat. Partit contra l’actual quart per la cua, abans del derbi de dissabte a les 19:30h a l’Ateneu contra el Noia, i avantsala d’una primera volta que es tancarà rebent el Liceo i visitant el Barça, al Palau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: