Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia no dona opció a l’Igualada abans del derbi (8-1)

Exercici de punteria dels sadurninencs a pocs dies de rebre la visita del Patí a l’Ateneu.

El Noia segueix perseguint la segona posició de l’OKLliga, i diumenge no donava opció a l’Igualada. Victòria per 8-1 amb el gol inicial d’Eloi Mitjans.

Martí Gabarró aprofitava una directa per posar el 2-0, i tot seguit, Jordi Bargalló culminava un contraatac per fer el tercer. Just abans del descans, Bargalló recuperava en defensa i ha creuat tota la pista per fer el 4-0, amb el que s’arribava al descans.

A la represa Kyllian Gil va fer els aficionats de l’Olímpic amb el cinquè. Gabarró ha transformava el 6-0 al 34.

Al 36 Marc Carol retallava distàncies, però Gabarró, novament de falta directa, ha signat el seu hat-trick particular per fer el 7-1. A les acaballes del partit, el jove Guillem Montserrat, era l’autor de el vuitè a cinc pel final.

Un cop ajornat el Caldes – Noia de dimarts, després de la mort del jugador del Caldes, Alexandre Acsensi, en un malaurat accident de trànsit, els sadurninencs no tornaràn a jugar fins el derbi de dissabte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: