Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia és de Champions

Els sadurninencs finalitzaven en primera posició del Grup C de la prèvia de Champions i són un dels 16 equips que jugaran la fase final.

El Noia Freixenet serà un dels 16 equips presents a la fase de grups de la Champions League després de superar la fase prèvia disputada aquesta cap de setmana a la localitat italiana de Forte dei Marmi.

Els de Pere Varias arribaven classificats a l’últim partit del cap de setmana després d’empatar a 3 en el primer partit davant el Caldes i la victòria per 3-5 contra el Follonica.

En el tercer i definitiu, els cavistes se les veien amb l’amfitrió, el Forte dei Marmi, que també arribava classificat, després de guanyar el Follonica i el Caldes. Tots dos lluitaven únicament per la primera posició del grup, premi que es va emportar el Noia, amb gols de Jordi Bargalló, Eloi Mitjans i Xavi Costa. Pels italians, gol del penedesenc Marc Gual, que empatava el gol inicial de Bargalló.

En els altres 3 grups, també classificats Oliveirense, Calafell, Reus, Barcelos, Valongo i Amatori Lodi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: