Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia, contra Forte, Follonica i Caldes, per fer-se un lloc a la fase final de la Champions

Entre divendres i diumenge, el Noia disputarà l’última ronda de la fase prèvia de la Champions d’hoquei patins.

El Palasport de la localitat italiana de Forte dei Marmi acull a partir de divendres una les fases prèvies de la Champions League d’hoquei patins, amb la presència del Noia.

L’equip de Pere Varias va quedar enquadrat al grup C d’aquesta fase de grups prèvia, juntament amb els amfitrions, el Forte dei Marmi, el Follonica i un altre equip d’OKLliga, com el Caldes.

Per avançar a la fase definitiva de 16 equips, els cavistes hauran de fer-se amb una de les dues primeres posicions del grup al final del cap de setmana.

El preparador sadurninenc també alerta de la dificultat del repte, i el gran potencial dels equips italians. Un dels rivals, el Follonica va ser finalista a l’última edició de la Europe Cup caient al partit pel títol contra el Calafell.

En cas de classificar-se, el Noia se les veuria a la següent ronda contra els 8 millors d’Europa, i que gaudien de la classificació directa: Sporting, Porto, Benfica, Sarzana, Trissino, Saint Omer, i dos vells coneguts d’OKLliga com Barça, Liceo.

El primer partit del cap de setmana pel Noia serà divendres, a les 19h contra el Caldes. Dissabte, a les 18h, segon partit, davant el Follonica. I diumenge, a les 16h, el tercer i últim davant el Forte dei Marmi. Equip amfitrió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: