Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Liceo visita la Poliesportiva per acomiadar l’any

Patí Vilafranca – Liceo (dissabte, 19:30h) és l’últim partit de l’any pels penedesencs, davant l’actual segon classificat d’OKLliga. Es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV.

El Patí Vilafranca posa punt final al seu any 2022 aquest dissabte a les 19:30h a la Poliesportiva. L’últim duel de l’any els portarà a enfrontar-se al conjunt corunyès del Liceo, campió de lliga la temporada passada i actual segon classificat.

Sobre el Liceo, el seu nom parla per si sol. Es tracta d’un dels grans d’aquest esport a nivell estatal i internacional. Sembla que en hores una mica més baixes, respecte al Barça actual, però un conjunt carregat de talent diferencial i, sobre el paper, superiors als penedesencs.

El Patí arriba al partit després de sumar el primer punt de la temporada contra el Sant Cugat i oferir una gran versió, tot i perdre, en el derbi davant el Noia. Amb aquesta injecció de moral i d’optimisme, l’equip segueix amb el seu tourmalet particular.

Dissabte, gran oportunitat per l’afició vilafranquina de veure sobre la Poliesportiva a alguns dels millors jugadors de la lliga i acomiadar l’equip abans de començar el nou any.

Per a aquest partit el Patí no podrà comptar amb Roger Martí, baixa per problemes físics a l’adductor, i que ja es va perdre el partit contra el Noia.

Pel que fa als gallecs, Juan Copa compta amb un gran arsenal al vestidor: Alex Rodriguez, amb 14 gols, un dels màxims golejadors de l’OKLliga, però també altres noms com César Carballeira, Dava Torres o Bruno di Benedetto.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: