Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Desallotgen un habitatge ocupat del carrer Sant Pere

Aquest matí diversos vehicles dels Mossos d’Esquadra han tallat el carrer per procedir a fer fora els ocupes que havien generat diversos problemes.

Es tracta de l’edifici del número 59 del carrer Sant Pere. Els seus ocupants havien originat conflictes veïnals, amb conductes presumptament delictives, en diverses ocasions, tot i que en el moment de fer el desallotjament ja no hi eren en aquest habitatge.

Hi han estat actuant sis dotacions dels Mossos i una ambulància, amb més d’una vintena d’agents. L’operatiu s’ha dut a terme per ordre judicial.

El regidor de seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, es mostrava satisfet que per fi s’hagi pogut actuar en un punt tant conflictiu de la vila.

Coneixedors de de la situació des de l’ajuntament expliquen que s’ha buscat donar solució a les famílies afectades per aquest desallotjament, tot i que en algun cas són persones que tenen familiars a la vila que els podrien acollir.

Així mateix expliquen també que s’està pendent des de serveis socials de donar solució a les persones que puguin necessitar un lloc on estar fins que es trobin solucions més definitives

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: