Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCAP ha aprovat un pressupost de 12 M€ per l’any vinent, amb un increment del 20%

Aquest dijous s’ha celebrat la darrera sessió ordinària de Ple de l’any al Consell Comarcal.

Com a tema destacat hi havia l’aprovació inicial del pressupost general del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.
El pressupost supera els 12M€, amb un augment de dos milions respecte l’anterior. La part més important la reben les partides de serveis socials i els serveis escolars, especialment amb els ajuts de menjador, que comporten un 60% del total del pressupost.
El president del Consell Comarcal, Xavier Lluch, destaca també una partida de 600 mil € en el marc del projecte Life.
I finalment Lluch avançava també una bona notícia amb la incorporació de fons nex generation per turisme en el projecte de rutes en bicicleta a la comarca amb més de 2M€. El pressupost es va aprovar amb els 17 a favor del govern de Junts i PSC, 12 en contra d’ERC i la CUP i 1 abstenció dels Comuns. En el transcurs del ple també es va aprovar una modificació de pressupost de 300.000€ per fer més eficient des del punt de vista mediambiental la seu del Consell Comarcal. D’altra banda també es va aprovar la declaració com a Bé Cultural d’Interès Local del Forn
romà de Cal Sègol a Sant Martí Sarroca.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: