Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aureli Ruiz s’explica sobre un cas obert per el tribunal de comptes que afecta la Mancomunitat

La informació va sortir a la premsa ahir, i implicava al vicepresident la Mancomunitat i tinent alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca Aureli Ruiz.

Arran d’unes informacions aparegudes a la premsa que feien referència a unes investigacions del Tribunal de Cuentas de Madrid sobre presumptes irregularitats a la Mancomunitat Penedès Garraf, ahir al vespre en el decurs del ple es va preguntar al primer tinent d’alcalde Aureli Ruiz, vice president de l’ens, sobre la seva implicació.

Els fets es remunten als 2016-2019, i s’inicien per una denúncia a l’Ajuntament de Canyelles quan era alcaldessa Rosa Huguet, que de retruc era també presidenta en aquell temps de la Mancomunitat. Aureli Ruiz.

Aureli Ruiz explica que es tracta d’uns procediments administratius habituals, i des del seu punt de vista el tema no té més recorregut. De fet, el judici es va fer ahir a Madrid i la fiscalia ni tan sols el va crida a declarar.

Ruiz ha volgut d’aquesta manera respondre a les informacions aparegudes a la premsa i les xarxes socials sobre aquest fet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: