Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquestes festes, regala espectacles del teatre Cal Bolet i de l’Auditori de Vilafranca

Aquestes festes, regala espectacles del teatre Cal Bolet i de l’Auditori de Vilafranca

El Servei de Cultura engega una campanya sota el lema ‘Fes viure l’experiència, us espera una temporada al·lucinant’.

Sota el lema ‘Fes viure l’experiència, us espera una temporada al·lucinant’, el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca convida aquestes festes a regalar entrades per als espectacles de la recent estrenada temporada del Teatre Cal Bolet i de l’Auditori Maria Rosa Juncosa.

Les entrades es poden comprar online a través de la web espectacles.vilafranca.cat o bé a la taquilla de Cal Bolet els dijous 22 i 29 de desembre i el dimecres 4 de gener, de 6 de la tarda a 8 del vespre. A partir d’aquesta data, es podran adquirir cada dijous laborable en el mateix horari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: