Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Al voltant de 470 nens i nenes participen enguany a la campanya ‘Cap infant sense joguina’

Un cop finalitzi l’entrega de joguines, les donacions econòmiques encara es podran fer fins el mateix dia de Reis.

Aquest any fa 30 anys que Creu Roja va iniciar la campanya ‘Cap infant sense joguina’ per repartir la màgia del Nadal entre les famílies més necessitades de la comarca. A mitjans de novembre, coincidint amb el dia de la infància, es va donar el tret de sortida a la iniciativa recollint joguines noves, no sexistes ni bèl·liques per poder-ne fer entrega per aquestes dates. Ho explica la tècnica de Creu Roja a l’Alt Penedès, Mònica Sanahuja.

La segona fase de la campanya consisteix en l’entrega d’aquestes joguines als nens i nenes, uns infants que enguany arriben a la xifra de 470.
Les joguines estan dividides en lúdiques i educatives i es recullen al voltant de mil cada any. Un cop finalitzi l’entrega de joguines, les donacions econòmiques encara es podran fer fins el mateix dia de Reis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: