Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un acord entre ERC i el govern espanyol permetrà la cessió de la caserna a Vilafranca

La cessió de la caserna de la Guàrdia Civil ha estat una demanda històrica de totes les forces polítiques de Vilafranca a l’Estat espanyol.

Justament el mes d’octubre, el grup municipal d’Esquerra Republicana va presentar una moció per reclamar a l’Estat aquesta cessió i ara es confirma que ERC ha aconseguit introduir en la negociació pels pressupostos generals de l’Estat la cessió de la caserna de Vilafranca i que, d’aprovar-se, es farà realitat.
Concretament dins dels Pressupostos s’hi inclouen 320.000€ per Vilafranca destinats a la compra a l’Estat de la caserna, un fet que permetrà assumir l’immoble sense que costi un euro a la ciutat. Pere Sàbat, portaveu republicà a Vilafranca s’ha mostrat satisfet per aquest principi d’acord que farà possible guanyar un equipament per dedicar-lo a habitatge social.
Aquest dijous està prevista la votació al Congrés que continuarà el seu tràmit al Senat durant el mes de desembre, i en el cas de ser incorporades noves esmenes a la cambra alta legislativa, hauran de ser ratificades finalment en una nova sessió plenària al Congrés.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: