Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní recupera la Festa Major amb concerts de gran format

La música amb l’Anna Roig i Joan Rovira, i els versots dels diables Se M’n Refum han estat els protagonistes de la Festa Major de Sant Sadurní.

Des de divendres i fins aquest dimarts s’ha estat celebrant a la Capital del Cava la Festa Major de Sant Sadurní. Una festa on la música ha tingut un protagonisme rellevant. En especial cal destacar el concert del divendres a la nit amb el concert La Tendresse amb la sadurninenca Anna Roig i l’Àlex Cassanyes Big Band Project. I l’altre concert destacat era el de dilluns amb Joan Rovira al celler de la Fassina de Can Guineu.
Aquest dimarts, festa local, el protagonisme ha estat per la cercavila de gegants i balls populars, que es va iniciar al carrer Raval i finalitzava a la plaça de l’Església, i a la tarda el final de Festa Major amb el correfoc des de la plaça de l’església a l’Ajuntament, la lectura dels Versots, i lluïment final amb la participació de La Bèstia, nou element del bestiari de la colla que s’estrenava fa un any.
La vaga de més de 40 dies en el servei de recollida de residus que ha viscut recentment Sant Sadurní juntament amb 4 municipis més de la comarca ha estat l’assumpte més tractat i parodiat als versots dels diables.

Però han recordat també altres temes per criticar, com el No als projectes de molt la MAT, la línia de molt alta tensió o les deficiències del servei de bus urbà i de rodalies o les crítiques a la programació de Fires i Festes, sense oblidar-se del consistori de l’Ajuntament.

La regidora de Cultura, Marta Castellví, fa un balanç positiu de la Festa Major, destacant que s’ha pogut comptar amb el remodelat pavelló de l’Ateneu per encabir actes a cobert i de gran format.

La festa va comptar també amb la música de l’orquestra Maravella, competicions d’skate i ping pong, espectacles familiars i un concert solidari de l’escola de Música a benefici de Càritas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: