Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oriol Boada, el ‘killer’ de Segona Catalana

El davanter de la Fundació és el màxim golejador de tots els subgrups de Segona Catalana, amb 11 gols en 7 partits.

Amb 11 gols en 7 partits de lliga, el jugador de la Fundació, Oriol Boada, s’ha convertit en el màxim golejador de tots els 12 subgrups de Segona Catalana. Una ratxa que el jove jugador vilafranquí viu amb naturalitat, i amb l’objectiu d’allargar-la per ajudar al seu equip, ara mateix en zona de playoff d’ascens a Primera Catalana.

Hattrick contra el Moja, amb gol des del centre del camp inclòs, póker contra el Sant Vicenç dels Horts, i doblets contra Cabrils i Espluguenc. Boada viu un moment dolç.

El davanter, amb 24 anys acabats de fer, va arribar a formar part de la plantilla del FC Vilafranca, Després d’un període complicat, el pitxitxi sembla haver trobat el seu lloc a casa, a la Fundació. Ara, Oriol Boada gaudeix del futbol.

Sota les ordres de Parxi Atsarà, els chiquilineros viuen un gran inici de temporada: en zona de playoff d’ascens a Primera Catalana, tercers del subgrup 3B, amb 15 punts, a 4 del líder Sitges.

Aquest dimarts al vespre l’equip s’entrenava sobre la gespa natural de Sant Pere Molanta, per preparar el partit de diumenge, a les 12h, a la Bòbila, contra el Gavà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: