Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova reunió de mediació per la vaga d’escombraries

Ajuntaments i Mancomunitat estan pendents d’una nova renuió de medicació per resoldre la vaga de recollida d’escombraries porta porta.

Aquest dijous estan reunits novament al Departament de Treball representants del comitè dels treballadors i representants de l’empresa PreZero per intentar trobar una solució al conflicte que porta gairebé 40 dies consecutius de vaga. El vicepresident de l’Àrea de Residus de la Moncomunitat Penedès-Garraf, Jordi Boch, espera que el resultat d’aquesta reunió sigui positiu. També agraeix la col.laboració dels ajuntaments i dels ciutadans i insta a la ciutadana dels municipis afectats per la vaga a continuar separant els residus i treure els cubells amb la fracció corresponent seguint el calendari establert.
La reunió entre treballadors i empresa amb mediació de la Generalitat ha començat aquest matí i es preveu que tingui una durada llarga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: