Diumenge, 26 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut Vilafranca 2 completarà tota l’etapa d’educació secundària en l’actual ubicació

El proper curs l’institut, ubicat al barri del Molí d’en Rovira, completarà la seva oferta formativa d’ESO amb el desplegament dels quatre cursos escolars que integren aquesta etapa.

L’Ajuntament de Vilafranca ha cedit de manera provisional un total de 500 m2 del solar adjacent al del c/ de la Vinya 23, on ara hi ha els mòduls que configuren l’Institut, per ubicar l’últim mòdul d’aquest centre educatiu. L’espai de parcel·la no ocupada pels mòduls continuarà mantenint el seu ús com a parc públic i continuarà disposant dels jocs infantils amb l’objectiu de mantenir els usos i funcionalitat actuals.
De moment, es tracta d’una ubicació provisional.
Un cop es disposi de l’estudi de necessitats i es concreti la tipologia de centre que finalment s’acabarà consolidant, l’Ajuntament farà la cessió definitiva d’un solar amb la superfície necessària per donar-hi cabuda.
Des de l’Ajuntament s’aposta per un centre que doni resposta a les necessitats d’escolarització a la ESO, però també que pugui acollir oferta formativa d’ensenyament post-obligatoris, de Batxillerat i també especialment de formació professional, per tal de garantir unes trajectòries formatives d’èxit de l’alumnat i per atendre les necessitats del sector productiu de la nostra comarca. És en aquesta línia que treballarà de manera coordinada amb la Generalitat de Catalunya per tal de poder concretar aquesta oferta en el període més breu de temps.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: