Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Auditori Municipal de Vilafranca portarà el nom de la divulgadora musical Maria Rosa Juncosa

El canvi de nomenclatura l’ha proposat la Polifònica de Vilafranca

L’Auditori Municipal de Vilafranca es dirà, a partir d’ara, Auditori Maria Rosa Juncosa, en homenatge a la pedagoga, divulgadora musical i fundadora fa 75 anys de la Polifònica, l’entitat que va fer la proposta de nom a l’Ajuntament i aquest, a través de la comissió de nomenclàtor,ho aprovarà de forma imminent.

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, es mostra satisfet per la decisió i creu que s’ha fet justícia per tota la tasca musical que va fer Maria Rosa Juncosa a la vila fins que va morir, l’agost d’aquest 2022 als 97 anys.

En la presentació del canvi de nom hi havia, a banda de Ricard Rafecas, el tinent d’alcalde Aureli Ruiz, el president de la Polifònica, Joan Parellada, i un dels fills de Maria Rosa Juncosa, Fèlix Senabre, que ha agraït el gest de posar el nom de la seva mare a l’Auditori Municipal i ha confessat que la seva mare no hauria fet mai un pas perquè això fos possible però, en canvi, estaria «encantada» de donar nom a l’Auditori de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: