Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur a l’Alt Penedès torna a baixar i se situa per sota de les 5.000 persones

En concret a la comarca hi ha ara 4.947 aturats, el que suposa una baixada de 30 persones en relació al mes anterior.

La baixada es recull a bona part dels municipis més petits. En canvi a Vilafranca l’atur es manté amb una xifra similar, amb 1.992 persones, una més que al setembre, i a Sant Sadurní l’atur ha crescut en 23 persones, amb un total ara de 482 aturats. Als Monjos ara hi ha 374 persones a l’atur, 8 menys que al mes anterior i a Gelida són 337 els aturats, amb un creixement de cinc persones respecte del mes de setembre.
A Catalunya l’octubre és tradicionalment un mes negatiu per les dades d’atur i contractació, amb increment de persones en situació de desocupació, menys contractes signats i menys afiliació a la seguretat social.
Però aquest octubre ha trencat la dinàmica dels tres mesos anteriors d’augment de l’atur i presenta la major reducció en aquest mes en la sèrie històrica, i s’ha registrat la dada d’atur més baixa en un octubre des del 2007.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: