Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP reclama que enguany no hi hagi pista de gel a Vilafranca i es limiti l’horari dels llums

L’emergència climàtica i energètica que s’està vivint ha portat a la CUP a demanar que enguany no s’instal.li la tradicional pista del gel a la Rambla de Sant Francesc durant el Nadal

Els cupaires també demanen a l’Ajuntament que limiti els horaris d’encesa de la il.luminació de Nadal i els faci coincidir amb els dels comerços de la ciutat.

Per la CUP aquestes mesures són imprescindibles, en especial la no instal.lació de la pista de gel que és un element de consum molt exagerat i que, a més, suposa molèsties pels veïns i veïnes en forma de sorolls

La formació també posa l’accent en recordar que l’Ajuntament ha de ser el primer a donar exemple en matèria de sostenibilitat i medi ambient. Igualment, recalca que la pista de gel vulnera els propòsits marcats al Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima, un pla que els cupaires assenyalen que ja està desfasat en part per l’actual situació de crisi climàtica i ecològica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: