Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 9a edició del Musicveu s’iniciarà el dia de Reis i comptarà amb 19 propostes culturals

Per primer cop el Music veu farà un concert fora de l’Alt Penedès, serà a Vilanova el mes de juliol i servirà per tancar aquesta novena edició.

El Fòrum Berger Balaguer ha acollit la presentació del del Musicveu del 2023, aquest festival solidari que organitza la Fundació Pinnae i que arribar a la novena edició.

En la presentació, Martí Solé com a president de Pinnae ha destacat que en tots aquests anys el festival ha anat evolucionant i creixent. Es fan més concerts i s’han buscat altres escenaris més enllà del Fòrum Berger Balaguer. Martí Solé destacava en aquesta ampliació d’horitzons, que aquest 2023 per primer cop es farà un concert a Vilanova i la Geltrú.

En l’edició que començarà a caminar el 6 de gener amb el concert que oferirà ‘Orthemis Orquestra’ a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca, l’entitat beneficiària serà la ‘Fundació Amics de Joan Petit, nens amb càncer’. El president d’aquesta fundació, Joan Torner, es mostrava agraït de la col·laboració amb la Pinnae i recordava que la relació amb Vilafranca és intensa des de fa temps.

Joan Torner recordava també que actualment 8 de cada 10 infants que pateixen càncer sobreviuen, i que cal continuar investigant per millorar aquestes xifres.

A aquesta investigació hi contribuirà el 2023 la Fundació Pinnae amb el 10% de la recaptació de les entrades de les 19 activitats que s’han organitzat al llarg de l’any vinent.

En aquest sentit , el director de Pinnae recordava que en les 8 edicions anteriors s’han dut a terme més de 75 activitats culturals, i que s’ha lliurat a les entitats beneficiàries uns 20.000€. Joan Melero és el director de la Fundació Pinnae.

La programació completa es pot consultar al web www.musicveu.cat, i ben aviat s’hi podran comprar també les entrades. Alguns dels concerts es complementen amb visites als espais on se celebren o fins i tot amb l’oportunitat de fer tasts de vins i caves o sopar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: