Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida celebra aquest cap de setmana la 12a edició de la Funifira

Aquests 12 i 13 de novembre se celebra la FUNIFIRA de Gelida, una fira al voltant del Funicular, amb la Mobilitat Sostenible, la trobada de Clics i la gastronomia com a eixos destacats enguany.

Aquest dissabte arriba a Gelida una nova edició de la Funifira, enguany amb la Mobilitat Sostenible i els Clics com a grans novetats. En aquesta nova edició es podrà gaudir durant els dies 12 i 13 de novembre de diferents propostes per a totes les edats.

Com a novetat, emmarcada en la Funifira es presenta la primera Fira de la Mobilitat Sostenible de Gelida, amb diferents expositors de vehicles elèctrics i híbrids i altres activitats al voltant d’aquesta temàtica, situats a l’Escola Montcau. En aquest espai, es farà dissabte la inauguració a les 11 del matí amb la presència del conseller de Territori, Juli Fernández, i la presidenta de FGC, Marta Subirà.

Per altra banda, també es presenta la primera Trobada de Clics de Playmòbil de Gelida amb inflables, tallers, mercat de clics i diorames. A més, el comerç local s’ha bolcat amb la iniciativa i tindran diorames als seus establiments, i els més petits que passegin per Gelida podran fer una petita activitat buscant-los.

A més d’aquests dos eixos principals, també es va donar a conèixer les diferents activitats, mantenint l’espai gastronòmic com un dels llocs de referència, obert dissabte i diumenge, on es podran degustar els productes del municipi, propostes culinàries dels diferents establiments de Gelida maridats amb vins, caves i cervesa locals.

L’oferta de la FUNIFIRA la podeu consulta a la web de l’Ajuntament de Gelida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: