Dimecres, 24 d'abril de 2024

FC Vilafranca i Rapitenca empaten a 0 i es mantenen una setmana més al fons de la classificació

Els penedesencs es veuran les cares amb el Sants, avantpenúltim, diumenge, a les 12:30h.

Xarxes intactes en el partit entre penúltim i últim del Grup 5 de Tercera Divisió. Ni Vilafranca ni Rapitenca van ser capaços de veure porteria en un partit que va arribar al descans sense cap ocasió entre els 3 pals. La necessitat de puntuar i deixar la porteria a 0 es va imposar a la creació de jugades manifestes de gol.

Al primer temps les més clares pels penedesencs van ser per Aleix Díaz, finalitzant una gran jugada i Miki Puerto, que va fregar el travesser amb un gran tir llunyà.

Peke tenia la més exigent per Casamayor, tot i que la bola anava directament a la tanca.

A la segona part els dos equips van seguir perdonant, i la falta de concreció va penalitzar.

Al 10 de la segona Cesc podria haver posat el 0-1, i 10 minuts després Toro va estar a punt d’obrir la llauna per partida doble: primer amb un misto que va estar a punt d’aprofitar Izan i en la següent jugada, fregant el pal.

Aquest empat a 0 deixa els dos equips tal com van començar la jornada: els vilafranquins són penúltims amb 8 punts, 1 per sobre de la Rapitenca.

Amb 20 jornades per davant, encara hi ha motius per seguir la línia optimista de l’entrenador. Amb les derrotes del Sants per 2-0 al camp del Girona B i la del Badalona per 3-0 contra la Montañesa, el Vilafranca té la permanència a només un punt.

Diumenge, a les 12:30h, partit contra l’avantpenúltim, el Sants.