Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Família Torres figura entre les millors vinyes del món per quart any consecutiu

Família Torres figura entre les millors vinyes del món per quart any consecutiu

El rànquing enoturístic ‘World’s Best Vineyards 2022’ situa al celler del Penedès en el número 34 de la llista.

Família Torres es manté així entre els 50 millors destins enoturístics del món segons el rànquing elaborat pel grup editorial britànic William Reed. El celler del Penedès, present a les quatre edicions de la llista, ocupa enguany la posició 34, sent el quart celler espanyol – i l’únic català – de la classificació.

De Família Torres, els impulsors del rànquing destaquen, a més dels seus més de 150 anys d’història, el compromís per reduir les emissions i la cofundació d’International Wineries for Climate Action, i consideren que visitar el celler permet conèixer “no només un ric patrimoni vitivinícola, sinó també com serà el futur de l’elaboració del vi”. A més, mencionen algunes de les experiències que ofereix el celler com l’exclusiva Legacy wine experience o la Nit d’Estrelles que uneix astronomia, música i vi, el restaurant de cuina mediterrània El Celleret i vins com el llegendari Mas La Plana i els elaborats amb varietats ancestrals recuperades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: