Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta un llibre sobre les relacions de poder de la Vilafranca medieval

El llibre explica de forma cronològica les relacions de poder entre diferents estaments de la Vilafranca medieval i també com aquestes van ajudar a desenvolupar el Gran Penedès

L’Arxiu Comarcal ha acollit la presentació del llibre titulat ‘Xarxes de poder i de relació en una vila del segle XV’, publicat per l’editorial Andana i escrit per l’historiador medievalista vilafranquí Josep Bosch per tal de divulgar l’evolució del poder al territori penedesenc des del segle IX fins al segle XV. L’obra és el resultat del treball de doctorat de Bosch i completa una trilogia sobre la temàtica.

El llibre explica de forma cronològica les relacions de poder entre diferents estaments de la Vilafranca medieval i també com aquestes van ajudar a desenvolupar el Gran Penedès. L’obra ha estat possible gràcies a la col·laboració entre l’autor, Andana i el col·lectiu vilafranquí Amics de les Arts i de la Cultura, encapçalat per Miquel Rius, que l’ha finançat. En col·laboració amb les regidories de Cultura i Ensenyament de l’Ajuntament de Vilafranca es farà arribar exemplars del llibre a les biblioteques del territori, escoles i instituts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: