Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els participants al projecte ‘Treball als Barris’ es formen en competències laborals

Els participants al projecte ‘Treball als Barris’ es formen en competències laborals

L’Ajuntament de Vilafranca promou aquesta formació com a eina per millorar l’ocupabilitat i les seves competències laborals quan s’està en formació o en cerca de feina.

Persones que estan en un procés d’orientació i/o altres accions ocupacionals que es duen a terme al barri de l’Espirall en el marc del projecte ‘Treball als Barris’ continuen el seu procés de formació.

Aquesta formació la reben a la Fassina de la mà del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament amb l’objectiu de facilitar el procés de recerca de feina i la incorporació al mercat de treball. En aquest marc la setmana passada van rebre la visita de Josep M. Llauradó, gerent de l’empresa ‘Establecimientos OR64 SL’, dedicada a la fabricació de tot tipus de recobriment de cablejat, que va realitzar una xerrada per donar a conèixer com són els seus processos de selecció de personal d’acord amb les competències més valorades en els perfils administratius i de producció. També va destacar que les competències i requisits bàsics més valorats per accedir a qualsevol ocupació són el compromís, les ganes d’aprendre, el rigor, l’educació i la disponibilitat.

Per als usuaris i usuàries del Servei d’Ocupació és molt important conèixer de primera mà la visió de les empreses en relació a l’ocupació i els processos de selecció, ja que els acosta a la realitat del mercat laboral.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: