Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Falcons donen aquest divendres el tret de sortida al seu 63è aniversari

Els Falcons donen aquest divendres el tret de sortida al seu 63è aniversari

El pregó, que es farà al local dels Falcons, anirà a càrrec de Maria Àngels Sol i Bujaldon

Els Falcons de Vilafranca començaran aquest divendres els actes del seu 63è aniversari, que recupera ja plena normalitat desprès de dos anys de pandèmia. El tret de de sortida serà el tradicional pregó, a càrrec de Maria Àngels Sol i Bujaldon, que es farà, com a novetat, al seu local aquest divendres a dos quarts de nou del vespre.

Dissabte a les 12h iniciaran la jornada de tastos. Primer, amb el tast de vermuts i, a la tarda, tast de cassoles creades per quatre membres de l’espai gastronòmic dels falcons i per quatre restaurants de la vila. En acabar hi haurà sobretaula musical amb Dj, oberta al públic en general.

Diumenge a les 10 del matí serà el torn dels més petits, amb la jornada infantil gratuïta al local. Cap a les 12 h hi haurà vermut per grans i petits.

Dimarts dia 6 celebraran el tradicional Rally Falconer, enguany la 29a edició, amb sortida des de la Rambla de St. Francesc, i amb entrades exhaurides.

Per acabar l’aniversari, dijous dia 8 faran la tradicional actuació d’aniversari amb falconers i exfalconers. La jornada començarà a les 9 del matí amb matinades i acabaran al Local dels Falcons amb un esmorzar popular per tres euros. La recaptació de l’esmorzar anirà destinada a la Creu Roja. A les 12 del migdia començaran la cercavila i encendran la tronada que donarà pas a la tradicional actuació d’aniversari al Teatre Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: