Diumenge, 29 de Gener de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Elaborat el Pla director de clavegueram de Subirats

La Diputació de Barcelona ha realitzat el Pla director de clavegueram del municipi de Subirats.

Un treball que ha comprés elaborar un inventari de tots els pous de registre i de les canonades de la xarxa, amb una descripció de les seves característiques així com del seu estat de conservació i funcionament, a partir del qual s’han fet unes propostes de millora.
Les actuacions previstes en el treball, que ha estat lliurat a l’Ajuntament, permetran un millor funcionament hidràulic de la xarxa. Així, entre les propostes hi ha la renovació de diversos col·lectors per tal de millorar la conducció de les aigües residuals en el municipi i també preveu la millora del drenatge superficial mitjançant la construcció de diferents embornals. El conjunt d’obres i actuacions previstes en el Pla preveuen una inversió global de 2.147.000 euros.
Els plans directors de xarxes de serveis són una eina de suport que la Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments davant la presa de decisions d’inversió en la millora de les xarxes de serveis d’aigua potable, enllumenat públic i clavegueram.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: