Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Xamba, un dels únics cinc equips de Segona amb ple de victòries

Només Sant Joan Despí, Sedis, Llor, Sant Just i Xamba han guanyat tots els seus partits aquest curs. Entrenades per Luis Liberal, volen tornar a lluitar per l’ascens a Primera.

El Xamba està protagonitzant un inici de temporada impecable, amb un registre immaculat de 5 victòries en 5 partits. Dels 55 equips que conformen els 4 grups de Segona Catalana, només 5 es mantenen imbatuts. Les vilafranquines, entrenades per Luis Liberal són unes de les que integren aquest selecte club, juntament amb Sant Joan Despí, Sedis, i dos equips del seu grup, el Llor i el Sant Just.

La darrera victòria va arribar aquest diumenge, contra el Pallejà per 43-47. Precisament, la victòria més ajustada de la temporada: en les quatre primeres jornades, el Xamba no havia guanyat per menys de 15 punts.

Ara mateix les xambistes són terceres, empatades a 10 punts amb el Llor, i amb un partit menys que el Castellbisbal, líder, amb 11 punts i una derrota. L’explicació: les victòries es compten per dos punts, i les derrotes per 1. La temporada és llarga, toca ser pacients però ambicioses.

D’aquí dues setmanes es veuran les cares dos dels equips que veuran trencada aquesta estadística en cas d’arribar imbatudes. El 19 de novembre, a les 17:45, Xamba – Llor, al pavelló de la Gamba.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: