Dijous, 25 d'abril de 2024

El Vilafranca goleja el Sants per 0-4 i torna a sortir de la zona de descens

Un doblet d’Alexis, i gols de Toro i Oribe van donar els tres punts al Vilafranca, que agafa aire.

Cop d’efecte del Vilafranca amb la victòria per 0-4 al Camp de l’Energia, contra el Sants. Els de Cristian García, que arribaven al partit en la penúltima posició de la categoria, no es podien permetre fallar en un partit absolutament crucial contra un rival directe, i van complir.

El partit començava de la millor manera, amb Alexis García obrint la llauna als 15 minuts de partit, aprofitant una bona passada al segon pal.

I el mateix Alexis a quatre minuts pel descans seria l’autor del 0-2, amb una bola que el porter aconseguia desviar però que acabava agafant porteria.

Al 10 de la segona David Toro anotava el gol de la tranquilitat amb una definició exquisita. Un gol que situa al davanter com a segon màxim golejador de la categoria.

10 minuts després, amb el partit sentenciat, el Vilafranca obria encara més escletxa amb el 0-4, obra d’un Victor Oribe que tornava a la titularitat.

Victòria importantíssima del degà, puja a la 12a posició, 1 punt per sobre del descens, on es manté el Sants, nou cuer de la categoria. L’entrenador santsenc, Borja López, va qualificar el partit de “vergonya absoluta”.