Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca buscarà sortir del descens a Peralada amb els ‘fitxatges’ de Cunill i Casamayor

Cristian García recupera als dos jugadors, que surten de sanció. També podria reaparèixer Godbless, després d’estar un mes de baixa per molèsties al genoll.

El FC Vilafranca s’entrenava aquest dijous al vespre en la prèvia d’un altre partit crucial. Diumenge, l’equip de Cristian García visita el Peralada amb l’objectiu de tornar a sumar per fugir de la posició de descens que ocupa ara mateix. Per a aquest duel, l’entrenador podrà tornar a comptar amb ‘els dos Tonis’: Cunill i Casamayor, baixa la setmana passada per sanció.

En el cas del porter, era el segon partit que es perdia, i pel central, era la segona vegada aquesta temporada que es perdia un partit en veure una vermella. Dos fitxatges de luxe per l’important partit de diumenge.

Durant l’entrenament també es va tornar a veure sobre la gespa a Godbless, baixa en el darrer més per unes molèsties al genoll, i que s’ha perdut els últims 5 partits. També sembla que tornarà a estar disponible per segona jornada consecutiva Victor Oribe.

Pel cantó empordanès, l’equip ve de sumar la quarta victòria del curs contra el Girona B i arriba en una situació classificatòria totalment oposada a la dels penedesencs: ara mateix són sisens, empatats a 12 punts amb la Pobla, que és el primer equip de playoff.

El Peralada – Vilafranca començarà aquest proper diumenge a partir de les 16:30h, i es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: