Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Sindicat de Llogateres reclama a l’Ajuntament suport amb el bloc ocupat al carrer Falcons

Aquest dimecres estava previst que un representant del Sindicat de Llogateres hagués d’anar a judici a causa de l’ocupació del bloc

Aquest dimecres estava previst que un representant del Sindicat de Llogateres hagués d’anar a judici a causa de l’ocupació del bloc Esperança, situat al número 9 del carrer dels Falcons a Vilafranca. Finalment però, per uns defectes de forma, el judici ha estat ajornat.

Tot just a les portes del bloc han volgut però expressar la seva demanada a l’Ajuntament per tal que doni suport a les 4-5 famílies que actualment viuen en aquest bloc per tal que pugui tenir accés als serveis. En definitiva, diuen, alguna acció des de l’administració per que un bloc d’11 pisos que és propietat de la Sareb i que està buit, pugui acollir famílies amb necessitats d’habitatge.

Expliquen que des de l’Ajuntament no es facilita que es resolguin situacions com aquesta i altres en blocs que han estat rescatats amb diners públics i que continuen sense destinar-se a habitatge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: