Dissabte, 20 d'abril de 2024

El setzè gol d’Oriol Boada dona la victòria a la Fundació contra la Penya Jove (2-1)

El davanter és el màxim golejador de les categories del futbol català, només superat per Edwin Revelo (17 gols), del Barcelona Sporting Club, de Quarta, dues categories per sota de la Fundació.

El setzè gol del davanter Oriol Boada aquesta temporada va servir per donar els 3 punts a la Fundació amb la victòria per 2-1 en el derbi intercomarcal de dissabte contra la Penya Jove.

Una dinàmica que es segueix allargant: Boada suma ja 4 partits seguits anotant gol, i ja són 16 en 9 partits. Aquesta ratxa personal i col·lectiva manté l’Atlètic en la tercera posició del subgrup 3B de Segona Catalana, a només 2 punts del Cubelles, líder amb 23.

El derbi començava amb uns primers minuts de tempteig. Els de Parxi Atsarà es van fer amb el control de la pilota i la Penya Jove es mostrava més amenaçant en direcció a la porteria rival.

La paciència vilafranquina va tenir premi i, als 16 minuts de joc, Gerard Palau avançava l’Atlètic. Un gol que semblava donar tranquilitat als locals, però l’alegria va durar poc. Només un minut després la Penya Jove tornava a empatar el partit amb l’1-1 de Jordi Montesinos. El jugador visitant es va imposar a tots per dalt.

El partit marxava al descans amb l’1-1, i, al segon temps, el guió va ser similar. La Penya Jove plantejava un partit més travat i un ritme més baix. El punt era bo pels garrafencs.

Però, al 10 de la segona, Oriol Boada va decidir que els tres punts es quedaven a Vilafranca. El davanter, amb el seu setzè gol de la temporada, feia el 2-1 amb el qual es tancaria el partit.

Aquest proper dissabte, a les 17h, partit al camp del Santfeliuenc B.