Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou format de les VilaJuga es consolida i crea nous adeptes

De moment s’han fet tres jornades al juliol, al setembre i ara, al novembre, que han tingut força èxit.

L’entitat La Casa dels Estranys va decidir aquest any canviar el format de les VilaJuga per poder assumir millor la seva organització i deixar enrere, almenys de moment, les grans jornades d’un cap de setmana al pavelló firal que havien reunit fins a 4.000 persones l’any 2019.

L’aposta ha funcionat bé i s’ha anat consolidant en el transcurs de tres jornades que han tingut lloc al juliol, al setembre i aquest passat diumenge 13 de novembre a les instal·lacions de l’espai jove Nau.

En aquesta ocasió, la jornada estava sobretot focalitzada als més petits de la casa.
Anna Oliva i Pol Salguero són membres de l’organització i expliquen que el funcionament de la jornada és molt senzill.

El regidor de Joventut Miquel Medialdea explica, per la seva part, que era important buscar la manera de donar continuïtat a les VilaJuga i ajudar l’entitat a trobar nous adeptes que en el futur puguin donar un cop de mà si les jornades tornen al gran format.

El diumenge, durant tot el dia, persones de totes les edats van poder gaudir d’una extensa ludoteca amb jocs de tota mena.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: