Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia vol guanyar en el retorn de l’OKLliga i passar pàgina de la final de Lliga Catalana

L’equip sadurninenc es torna a posar en mode OKLliga amb la visita de l’Alcoi a l’Ateneu (dissabte, 19:30h).

El Noia voldrà oblidar la derrota de la setmana passada a la final de Lliga Catalana contra el Calafell, amb el retorn de l’OKLliga. Els de Pere Varias tornaran a engegar la competició domèstica a casa contra l’Alcoi aquest dissabte a les 19.30h.

L’equip de Sant Sadurní, que va començar la lliga amb tres victòries seguides, va marxar a l’aturada al Mundial sumant 3 punts de 9 possibles, amb derrotes contra el Reus, victòria contra el Liceo, i derrota sagnant al Palau Blaugrana per 8-1.

Un mes després, toca guanyar a casa per no despenjar-se de les primeres posicions: els cavistes són cinquens amb 12 punts. Per sobre, Reus amb 13, Liceo amb 15, Calafell amb 16 i Barça amb 18.

El Noia – Alcoi es disputarà menys d’una setmana després de la conclusió del Mundial d’hoquei patins a l’Argentina, en el qual Pere Varias feia les tasques de segon entrenador a la Selecció Espanyola, juntament amb Guillem Cabestany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: