Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca tornarà a jugar els diumenges al migdia

El degà penedesenc tornarà a disputar els seus partits com a local els diumenges a les 12h. La notícia la confirmava el president del club, Joan Soler, al programa Esports 21.

Adéu als partits dissabte a la tarda. El FC Vilafranca tornarà a recuperar el seu horari de partits de diumenge a les 12h en les properes jornades com a local. Així ho va anunciar el president del club, Joan Soler, durant l’entrevista concedida aquest dilluns al vespre al programa Esports 21, de Ràdio Vilafranca.

Una decisió confirmada i que només depèn de l’OK per part de la RFEF per fer-se efectiva. Sense dubte es tracta d’un canvi que agradarà a la massa social del club, tradicionalment acostumada a aquest horari matinal.

Des de la temporada 2020-21, l’equip venia jugant els seus partits a casa els dissabtes a les 17h, i aquesta temporada l’horari s’havia avançat en una hora, jugant els partits a les 18h.

La modificació, a més, també suposarà un estalvi energètic notori, ja que no serà necessari fer servir les torres d’il·luminació artificial, al jugar-se a plena llum del sol.

Soler també va ser preguntat sobre el seu futur a l’entitat, confirmant que a final de temporada la idea es donar un canvi a la junta, amb la figura de Manel Ortiz com un possible successor. L’entrevista completa amb Joan Soler a l’Esports 21 es pot recuperar a l’apartat ‘a la carta’ del nostre lloc web rtvvilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: