Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca empata a 0 contra el San Cristóbal i allarga la sequera golejadora a casa

L’últim gol a casa va ser d’Oscar Reche en la primera jornada, contra el Vilassar. Diumenge visita al Badalona.

Per cinquè partit consecutiu, el FC Vilafranca ha estat incapaç de veure porteria a casa, després de l’empat a 0 davant el San Cristóbal. L’altra cara de la moneda és la millora en defensa: ja són 3 partits amb porteria a 0, un aspecte que ja ha permès sumar 5 dels últims 9 punts.

La manca de contundència en atac va penalitzar a tots dos equips que van marxar cap a casa amb el mateix botí amb el que van començar el partit: 1 punt per cadascú.

El partit començava amb una aproximació tímida d’Oribe, i al 20, Reche intentava sorprendre per dalt. Pels terrasssencs, Cantí també ho intentava amb la mateixa fortuna que el central.

Alfons al 26 tenia la més clara del primer temps pel Vilafranca amb un potent xut que va fregar el travesser.

I a 5 pel descans Escofet va salvar el gol del San Cristóabl sota pals.

Al 17 de la segona, jugada manifesta pel Vilafranca amb un 2 contra 1 que Lucas no va saber concretar. Aqui els de Cristian Garcia van desperdiciar la més clara del partit.

El tram final va deixar un xoc amb poques aproximacions i que es va tancar amb el 0-0 inicial.

L’equip arribava sense Ashot i Toro, aquest darrer, pitxitxi de l’equip i segon màxim golejador de la categoria amb 5 gols. Dues baixes sensibles en atac, que van penalitzar. L’empat permet ser optimistes.

5è empat consecutiu pel San Cristóbal, que no perd des de la primera jornada. El Vilafranca, empatat a 12 punts amb el Sants, es manté una posició per sobre del descens.

Diumenge, a les 17h visita al Badalona, duel contra un altre rival directe, que avantatge als penedesencs en 1 punt.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: