Dijous, 28 de març de 2024

El Casal lluita fins el final però cau a la pròrroga davant l’imbatut Sitges

Els de Roger Vendrell van caure per 75 a 91 en el derbi intercomarcal.

El Casal va sumar aquest dissabte la tercera derrota de la temporada, al caure en el derbi contra el Sitges per 75 a 91. Un partit lluitat fins el final, que es va decidir a la pròrroga.

Els primers dos quarts van estar marcats per les errades constants dels locals i el domini en el rebot dels sitgetans. El partit marxava al descans amb un 27-36 després d’un triple al darrer segon de Carlos Canterla. El Sitges havia arribat a guanyar per 17 punts.

Els casalistes van anar de menys a més en un tercer quart disputat però el Sitges mantenia la diferència de 10, amb 46 a 56.

Reacció vilafranquina al darrer quart. Amb un parcial de 27 a 17 i després d’anar tot el partit a remolc aconseguien forçar la pròrroga davant el deliri del pavelló ple a reventar. Un 2-18 del Sitges, amb quatre triples inclosos va decantar el partit a la pròrroga.

Gran partit del Casal davant un dels candidats a l’ascens i en què sobretot els homes de Roger Vendrell van mostrar una millora ostensible aprofitant sobretot el joc interior amb un Pep Besolí que va aportar 10 punts demostrant que serà de gran ajut aquesta temporada.