Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El 8è Fòrum d’empreses de la Ruta del Vi debat propostes globals de promoció del territori

El 8è Fòrum d’empreses de la Ruta del Vi debat propostes globals de promoció del territori

Organitzat des del Consorci de Promoció Turística del Penedès, la intenció era debatre i preparar l’estratègia turística del territori de la mà del teixit empresarial

Aquest dimecres 2 de novembre s’ha celebrat el VIII Fòrum amb les empreses de la Ruta del Vi del Penedès, l’espai de treball anual liderat pel Consorci de Promoció Turística del Penedès per tal de debatre i preparar l’estratègia turística del territori conjuntament amb el teixit empresarial.

El tema a debat es va centrar en les possibles accions per incrementar el posicionament del Penedès com a destinació turística en el món digital. Els membres de la Ruta del Vi van valorar positivament la proposta d’una difusió conjunta i coordinada dels valors i de la marca Penedès a través dels seus canals digitals, per tal d’incrementar exponencialment la presència de la nostra destinació i arribar a un públic més ampli.

Segons Ramon Riera, president del Consorci, la Ruta del Vi del Penedès és un club enoturístic motor per a la destinació amb una gran capacitat de dinamitzar i crear oferta turística per posicionar encara millor la destinació. Aquests espais de debat i intercanvi són claus per l’entitat i són un molt bon exemple de la gestió público-privada.

En acabar la sessió, es va presentar en primícia pels assistents un espot promocional de la Ruta el Vi del Penedès. El vídeo pretén representar a les més de 200 empreses turístiques certificades, entre cellers, allotjaments, restaurants, empreses de serveis, botigues i enoteques. Alhora, convida a gaudir tot l’any d’un gran ventall d’activitats i experiències que tots ells proposen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: