Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dos detinguts arran d’un robatori al restaurant de la Zona Esportiva

Dos detinguts arran d’un robatori al restaurant de la Zona Esportiva

La Policia Local de Vilafranca ha detingut aquesta matinada els dos presumptes implicats en un robatori amb força en el restaurant Hídric situat a la Zona Esportiva.

La Policia ha rebut a les 3.30h l’avís dels Mossos d’Esquadra informant que havien rebut trucada de la central d’alarmes que s’havia disparat l’alarma de l’establiment i que a través de les càmeres es podia veure una persona encaputxada al seu interior.

Dues patrulles de la Policia Local i dues dels Mossos d’Esquadra s’han desplaçat al lloc i han comprovat com efectivament algú havia accedit a l’interior del local per una finestra i havia forçat la caixa registradora. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents han obtingut una descripció de dues persones que presumptament haurien comès el delicte.

Menys de dues hores més tard, una patrulla de la Policia Local que es trobava de servei per la zona del passeig Rafael Soler ha detectat dos individus que responien a la descripció i que sobtadament, davant la presència policial, canviaven la seva direcció i sortien corrent, deixant sota un cotxe alguna cosa que ha resultat ser un feix bitllets, un joc de claus i una jaqueta amb monedes que presumptament haurien sostret. Els agents els han interceptat i han resultat ser un jove de 22 anys i un menor de 16 anys, que han passat a disposició judicial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: