Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres s’encendran els llums de Nadal, amb un nou espai per aquestes festes ‘Arcàdia’

Vilafranca engegarà les activitats nadalenques amb una cantada d’infants a la plaça de la Vila que servirà per encendre els llums de Nadal.

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, el de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort i la regidora d’Educació Xell Montserrat han presentat les propostes per aquestes festes que en el cas de Vilafranca tenen una novetat important. La Fàbrica de Joguines que era un dels espais centrals aquests darrers anys, no obrirà portes aquest Nadal. L’espai que es podrà visitar es trobarà a tocar, ja que s’ha ubicat en una nau del carrer Sarriera, al mateix Molí d’en Rovira. Amb el nom d’Arcàdia aquest nou espai permetrà continuar vivint l’esperit nadalenc i recollir la il·lusió dels més petits.

A banda es mantenen altres espais habituals com ‘Insòmnia’, a la plaça Constitució; i el personatge del Gemínid que recorrerà els carrers del centre de la vila.

Els actes de Nadal a Vilafranca començaran aquest divendres 2 de desembre, amb l’encesa dels llums de Nadal. Com ja es va fer l’any passat, una cantada a la plaça de la Vila amb infants de les escoles de Vilafranca servirà per fer l’encesa.

Com explicava la regidora Xell Montserrat aquests dies la Fada Lúa ha estat passat per les escoles per recordar la cançó ‘Una estrella i un camí’ que es cantarà divendres per amb la seva màgia encendre tots els llums de nadal. La regidora apuntava que és una activitat en que han participat les 10 escoles i uns 1600 alumnes de Vilafranca.

La Fada ha visitat les escoles aquesta darrera setmana per tal de mostrar als nens i nenes com amb la seva cançó s’encenia un fanal i explicar que divendres encendran els llums a la plaça de la vila.

Seran uns 300 elements de llum que s’encendran repartits pels carrers de la vila, 100% tipus LED i que juntament amb la reducció d’hores d’encesa ha de representar un estalvi de 68hores respecte l’any passat.

El regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, recordava que a partir del dia 2 obrirà la Fira de Santa Llúcia a la Rambla Nostra Senyora i que també hi haurà altres propostes per omplir aquestes dates festives.

Tota la programació i activitats es poden consultar a www.vilafranca.cat/nadal

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: