Divendres, 9 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dilluns i dijous hi ha convocada una vaga de Renfe

Dilluns i dijous hi ha convocada una vaga de Renfe

Els serveis mínims per a les jornades de vaga del dilluns 7 i el divendres 11 de novembre són d’un 66% de 6 a 9.30h i de 17 a 20.30h, i d’un 33% durant la resta de la jornada.

El Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya ha establert el dispositiu de serveis mínims de Rodalies de Catalunya, operats per Renfe, amb motiu de la convocatòria de vaga presentada pel sindicat CGT. Els serveis essencials per a les jornades de vaga del dilluns 7 i el divendres 11 de novembre són d’un 66% de 6 a 9.30h i de 17 a 20.30h, i d’un 33% durant la resta de la jornada.

Després d’un acord al qual van arribar la companyia i els sindicats majoritaris UGT, CCOO i SEMAF pel qual s’incrementaria el salari un 3’5% i es reduirien les jornades laborals a 35 hores setmanals, el sindicat CGT ha considerat les condicions insuficients. Segona la CGT, mantenen les dues jornades de vaga per protestar contra «la pujada desorbitada de l’IPC i la nul·la negociació del tercer conveni col·lectiu».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: