Dissabte, 28 de Gener de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Calafell i Noia volen lluitar pel segon lloc en un atractiu derbi penedesenc d’OKLliga

Els dos equips es tornaran a veure les cares dues setmanes després de disputar la final de la Lliga Catalana. Dissabte (19:30h), al Joan Ortoll, Calafell – Noia.

Aquest dimecres al vespre el Barça donava un cop a la classificació de l’OKLliga sumant els tres punts a Riazor en la visita al Liceo, vigent campió de lliga per 2-3. Aquest resultat sumat a la victòria del Reus per 3-0 davant el Lleida, ha deixat igualadíssima la lluita per la segona posició.

Després dels blaugranes, líders amb 21 punts, Reus i Calafell es troben amb 16, per davant del Noia, amb 15.

Precisament, Calafell i Noia es veuran les cares dissabte a les 19:30h en un partit amb moltes coses en joc. Tenint en compte que el Barça rebrà al Reus 3 hores abans, el guanyador del derbi podria tancar la jornada en segon lloc. Per davant, una jornada que promet molts moviments a la zona alta.

Un Martí Casas que suma 14 gols en 7 partits, i que està sent un dels noms propis d’un Calafell que es mantenia imbatut fins la jornada anterior, quan va caure a la pista del Sant Cugat per 4-2. Els de Sant Sadurní no fallaven a casa contra l’Alcoi en el retorn de la competició. L’entrenador del Noia també remarca els principals perills del conjunt del Baix Penedès.

Amb la voluntat de ser fidels al seu estil de joc, el Noia intentarà batre un rival directe i seguir immersos en la lluita per les primeres posicions.

Barça – Reus, i Calafell – Noia, dos partits destacats d’una jornada en què el Liceo visitarà una pista complicada com és el Francisco Laporta d’Alcoi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: