Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
6 detinguts i 6 investigats a Vilafranca en actuacions de la Policia Local en 10 dies

6 detinguts i 6 investigats a Vilafranca en actuacions de la Policia Local en 10 dies

La Policia Local de Vilafranca ha dut a terme en els darrers 10 dies diferents actuacions que han conduït a detenir un total de 6 persones i a instruir diligències contra 6 més que seran investigades.

Pel que fa a les detencions, la Policia Local va detenir l’autor d’un atemptat contra un agent quan intentava evitar una agressió, una altra persona per no obeir una ordre d’allunyament ordenada pel Jutjat, dues persones com a presumptes autores de robatoris a l’interior de vehicles, un detingut, menor d’edat, per robatori amb violència a una dona gran que possiblement hauria protagonitzat altres robatoris similars en els darrers dies i, finalment un altre detingut com a autor de lesions amb arma blanca a una altra persona.

D’altra banda, la Policia Local de Vilafranca ha instruït diligències contra 5 persones que seran investigades per intents d’ocupació d’habitatges. En tots els casos, les persones identificades tenien diversos antecedents per il·lícits penals. Finalment també una persona està sent investigada per produir danys en un establiment d’hostaleria del barri de la Girada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: