Dissabte, 3 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca va acollir el 30 de setembre la setzena marxa de torxes, reclamant la independència

Organitzada per la Comissió Onze de setembre, la marxa tornava a Vilafranca després de cinc anys sense celebrar-se, tot constatant que no s’ha avançat gens des de l’1 d’octubre de 2017.

Des de l’organització recorden que després de l’1 d’octubre de 2017 es va decidir suspendre aquesta activitat, considerant que l’objectiu de reclamar la independència s’havia assolit. Ara, cinc anys després, es constata que no només no s’ha consolidat el que es va aconseguir amb el referèndum, sinó que fins i tot s’ha anar enrere. Miquel Bricullé, Comissió Onze de setembre

La intenció era tornar a mobilitzar-se per defensar el que es va aconseguir el 2017. Una pancarta amb el lema ‘Tornem-hi per vèncer. Independència’ obria la marxa que va sortir de la plaça de la Vila per fer un recorregut per diferents carrers del centre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: